BESTELINFORMATIE

Alles wat u ’s avonds tot 16.00 uur bestelt, komen we de volgende dag netjes brengen, of op een ander moment als u dat wilt.  Zes dagen in de week.

Als een bestelling eenmaal is afgerond, dan is dat winkelmandje leeg. Nieuwe producten bestellen betekent een nieuwe bestelling. Gelukkig krijg je die dan ook al weer de volgende dag bezorgd.

U ontvangt ’s morgens rond 12.00 uur een mailtje of appje met de verwachte bezorgtijd.

Wilt u uw boodschappen op een specifieke dag ontvangen? Geef tijdens het afrekenen in het notitie veld uw voorkeursdag voor de bezorging aan. Wij doen dan ons best om uw boodschappen op deze dag af te leveren. Lukt het ons niet, dan nemen we tijdig contact met u op.

Steeds meer aanbieders melden zich aan. Overigens zijn dat naast winkels ook groente- en zuivelboerderijen, fruittelers, en andere leveranciers van vers voedsel. In het assortiment ziet u waaruit u kunt kiezen.

Om onze snelheid te garanderen, heeft elke leverancier alleen zijn meestgevraagde producten op Delvry gezet. Misschien een mooie kans om ook eens hiervan iets te bestellen? Als u een product mist, mail ons dan gerust.

Geweldig, dat horen we graag. Want hoe completer, hoe beter. Vertel deze leverancier over deze website. En hij kan zich aanmelden via info@delvry.nl.

BETAALINFORMATIE

Jazeker! Sterker nog: dat kan lekker makkelijk via iDEAL. In één moeite door dus na afronding van uw bestelling.

Alle prijzen zijn inclusief btw, dus u weet precies waar u aan toe bent. Op sommige verpakkingen, zoals kratten en flessen, kan statiegeld van toepassing zijn. Dat krijgt u dan weer terug als u deze verpakkingen weer inlevert.

De bezorger heeft een draagbare pinautomaat bij zich. Daarmee kunt u met uw bankpas betalen. Maar zolang het coronavirus heerst, vragen we u om vooral bij bestelling met iDEAL te betalen. Overigens: om veiligheidsredenen kunt u niet contant betalen.

Erewoord: nee. Er zijn geen betaalkosten, administratieve kosten of verzendkosten. Behalve als uw bestelling kleiner is dan €39,95. In dat geval verrekenen wij €4,95 aan bezorgkosten.

Tip: bestel niet voor één dag, maar bijvoorbeeld voor de eerste helft van de week, en daarna voor de tweede helft van de week. Als uw bestelling kleiner is dan €39,95 dan verrekenen wij €4,95 aan bezorgkosten.