Het beste uit de regio
Deelnemende bedrijven

Dit zijn de bedrijven die het u makkelijk maakt met gratis bezorging aan huis via Delvry.
O ja, u bent natuurlijk ook altijd welkom in hun winkel voor nog veel meer lekkere producten.

Artemis

Onder de naam Artemis brouwt Theo Hogendoorn aan de Reveweg “beestachtig lekkere” speciaalbieren, zo zegt hijzelf. En omdat kwaliteit en herkomst van de producten onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, groeit de benodigde brouwgerst in de lokale polderklei en gebruikt Artemis echte hopbellen als smaakmaker. Bovendien wordt het bier niet gefilterd of gepasteuriseerd om alle smaken te behouden.


TrendingTea

Thee is de passie van Niels Schutter en Roeland Veen. Hun missie: mensen bekend maken met heerlijke, échte theeblends zonder kunstmatige toevoegingen. Samen met hun theesommeliers selecteren zij de mooiste theebladeren, en combineren deze met heerlijke vruchten of kruiden voor de ultieme smaaksensatie. Geen 'theegruis' in een zakje, maar losse thee van de hoogste kwaliteit!


De Jongens van de Fant

Al van jongs af aan zijn de Jongens van de Fant bezig met vis. Hun vader leerde hen het vak van zalm roken. Sindsdien werken ze met een geheim familierecept waardoor ze alleen de beste vis produceren.

Daarbij gebruiken ze uiteraard alleen de beste vis afkomstig uit plekken over de hele wereld.


Zonneheerdt


Oranjehoen

Oranjehoen is een prachtig voorbeeld van Diervriendelijke leefomstandigheden, duurzame voeding, milieubewuste behuizing en een gezond karakter. Een ongekend lekkere kip, mogelijk gemaakt door hechte samenwerking van boer tot verkoper.

De Oranjehoen is een 50 tinten bruin, traag groeiend ras. Geaccrediteerd voor het Beter Leven Keurmerk van de dierenbescherming en wordt alleen in Nederland gehouden, verwerkt en verkocht.


VdZaan

In de winkel VdZaan vindt u onderdelen en accessoires voor alle (elektrische) apparaten in en om het huis. VdZaan verkoopt stofzuigers, HG producten en andere accessoires. Ook kan VdZaan uw sleutels, computers en stofzuigers repareren. VdZaan is gevestigd in het centrum van Dronten.


Vereecken Fruit


Tietema


The Grow Company


Polder Potato


Keurslager Klaver


De IJsbrouwers


Brouwerij Praght


Quaack


Aardappelschilbedrijf Nederland


Polderzoom


Gavi Wijnkopers


Flevo Asperges

De lekkerste asperges groeien gewoon in Biddinghuizen. Akkerbouwers Wim, Marian en hun zonen Wilco en Rick Remijn snijden ze van eind april tot de langste dag, 21 juni, dagvers uit de klei. Wat begon met een loos hoekje voor het huis, is inmiddels een uit de hand gelopen hobby. Flevo Asperges teelt alleen groene asperges: die hebben meer smaak dan witte asperges, en hoeven bovendien niet te worden geschild.


Hanneke's Pluktuin

Iedereen die van bloemen houdt, voelt zich thuis bij Hanneke’s Pluktuin. De Pluktuin is een hectare groot en staat vol met verschillende soorten bloemen. Bezoekers mogen met een schaartje hun eigen boeket plukken. Er is een kas om even uit te rusten en een kopje koffie of thee te drinken. Met wat lekkers natuurlijk. De Pluktuin ligt in Biddinghuizen en de toegang is gratis.


Royal foods

Midden in de prachtige Flevopolder heeft Royal foods zich gevestigd. Royal foods maakt dankbaar gebruik van alle mooie producten die de Flevopolder te bieden heeft. Met deze producten bereiden zij dagelijks zelf kwalitatief hoogstaande gerechten.

Van Daele Fruit

In 1996 begon Marco van Daele als een van de eerste fruittelers in Oostelijk Flevoland met de teelt van kersen. Samen met een collega kersenteler werd gezocht naar de beste en lekkerste rassen en de meest geschikte teelttechnieken.
Het resultaat van al deze inspanningen mag er zijn. Het pionierswerk heeft letterlijk zijn vruchten afgeworpen. Van Daele kersen is uitgegroeid tot een begrip in heel Flevoland.